ORIENT HASSELT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 878 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Orient Hasselt. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 0:54 Was in orde en lekker, volgende keer wel meer pepers aub. Bedankt.
30 jan 2023 om 6:41 Het was heerlijk. We vonden het lekker.
29 jan 2023 om 10:08 De bestelling was binnen 40 minuten binnen Erg blij dat de calzone warm was. Ik vond het erg leuk
28 jan 2023 om 15:54 Het eten was ronduit slecht veel te zout en echt koud de kebab koud wijzig vlees de durum was taai veel te zout een schande dit was de allerlaatste keer dat ik daar nog iets besteld heb en duur was het ook
27 jan 2023 om 7:44 We bestelden marinara pizza. Heerlijke pizzatopping
21 jan 2023 om 20:34 Snelle levering en heerlijke pizza, bedankt)
21 jan 2023 om 1:23 Eten was koud en men kapsalon was geen kapsalon meer doordat het ingedeukt was, jammer.
20 jan 2023 om 20:38 Het vlees was niet goed doorbakken en mijn durum was koud. Ook ziek geweest ervan.
20 jan 2023 om 20:03 Weinig vlees, vlees was droog en taai, tomatensaus zat er niet op. Bakje was maar half gevuld. Geen lekkere kapsalon
17 jan 2023 om 19:07 Ik bestelde dürüm kebab-ananas. Zeer goede combinatie van kebab en ananas, zeer sappige dürüm
16 jan 2023 om 9:04 Het kwam op tijd. En het was heerlijk. Het zal zeker voor herhaling vatbaar zijn. Kurier is vriendelijk.bedankt orient.
16 jan 2023 om 6:38 Bestelling was op het juiste uur hier, maar was koud. Ook ben ik de hele nacht ziek geweest van mijn kebab Niet top dus