ORIENT HASSELT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 896 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Orient Hasselt. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 21:55 Om 17u besteld om om half 8 te laten leveren. Om 20u10 kwam onze bestelling KOUD aan. Na een telefoontje met de zaak zelf niet tot een oplossing kunnen komen! Schandalig!
24 nov 2022 om 14:31 kwam op tijd aan. En Kurier was vriendelijk.bedankt.orient
20 nov 2022 om 21:56 mijn bestelling was klaar toen ik aankwam en erg heet heel erg bedankt lekker.!
20 nov 2022 om 17:34 Zeer lekker en voor herhaling vatbaar en genoeg
17 nov 2022 om 17:24 Het kwam 10 minuten eerder dan we hadden verwacht.En het was heerlijk, bedankt voor de paprika's, het zal worden herhaald, zeker een fijne avond super!lekker.
17 nov 2022 om 15:52 Het was zeer lekker en genoeg
17 nov 2022 om 8:49 Helaas een zeer slechte ervaring met Orient. Durum mix besteld deze kwam aan en was volledig koud blikje cola was warm. Heel de nacht ziek geweest door een voedselvergiftiging. Oppassen dus
16 nov 2022 om 11:46 Heel blij dat ik eens veranderd heb, lekkere verse groentjes en superlekkere gerechten!
11 nov 2022 om 20:16 We hebben de eigenaar van orient ontmoet en hij was erg vriendelijk. Andere medewerkers zijn erg vriendelijk en erg dankbaar. Nogmaals bedankt!lkkr.
9 nov 2022 om 20:12 Bedankt.
6 nov 2022 om 10:18 ik heb de tijd niet echt bij gehouden maar op pc stond nog 35 min toen het eten geleverd werd door een heel vriendelijke man,het is zeker een aanrader
2 nov 2022 om 19:39 Thanks!