ORIENT HASSELT

ORIENT HASSELT Halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 698 beoordelingen
20 jan 2022 om 20:48 Cassiss lekker eten + topbezorger!
20 jan 2022 om 19:29 5 stars! Bedankt voor gratis drankje!
20 jan 2022 om 19:27 Lekker eten, vriendelijike bezorger
16 jan 2022 om 23:55 Het eten was zeker niet slecht. Bedankt aan de (geduldige) bezorger die even moest wachten op mij vooraleer ik de deur kon openen. De bestelling was netjes verpakt en ook nog warm. Alvast Bedankt!
9 jan 2022 om 20:45 We hebben 2, u moeten wachten op het eten!! Om 18.15 u besteld en om 20.30 u eindelijk geleverd. Durum was taai en zaten amper groenten in, enkel klein beetje rode kool en 1 schijfje komkommer, geen sla, tomaat, wortel,... één keer en nooit meer
3 jan 2022 om 21:16 Bestelling niet ontvangen, restaurant neemt ook niet op.
3 jan 2022 om 14:14 eten was top en ook goed op tijd bezorgen was vriendelijk ik zou hier nog wel meer willen bestellen
24 dec 2021 om 23:28 Zeer vriendelijke bezorger! Normaal gezien eet ik geen pizza kebab. Maar deze vond ik zeer lekker. Vlees was sappig en meer dan genoeg. Bleef ook goed liggen op het deeg. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar! (Spijtig dat de Ayran op was)
17 dec 2021 om 14:48 Sommige dingen waren koud. geen bestek bijgeleverd, geen servetten bijgeleverd, kip in broodje was nog rauw. tomaat in broodje terwijl we zonder hadden gezegd. persoon aan telefoon begreep ons niet.
4 dec 2021 om 14:20 Vriendelijke bezorger en lekker eten!
3 dec 2021 om 21:37 Geen opmerkingen. Bezorger was 10 min later maar dat is niet erg. Eten was lekker