ORIENT HASSELT

ORIENT HASSELT Halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 799 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Orient Hasselt. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 9:33 The order was delivered on time. I stayed delighted with food, meat was hot and tasty.
28 jun 2022 om 22:34 Lekker.warm.mercikes
25 jun 2022 om 23:38 We zijn nooit teleurgesteld als we bestellen. We hebben 2 broodjes Kebap besteld. Deze waren warm, krokant, vlees was mals en sappig, zoals het hoort. De groentjes waren vers en koud. De perfect combo. Voor ons. Spijtig dat ze geen bier verkopen.
23 jun 2022 om 22:10 Super lekker en verzorgd.
22 jun 2022 om 17:27 Het eten was erg goed, het was warm, het kwam op tijd, bedankt, ik zal opnieuw bestellen.
17 jun 2022 om 15:12 Onze bestelling was op tijd klaar En het was zoals altijd warm Nogmaals bedankt mogelijk, we zouden heel blij zijn als we de volgende keer wat meer peper hadden bedankt.
17 jun 2022 om 12:52 De smaak was erg goed. We hebben het op tijd ontvangen. We herhalen het, orient is voor ons de lekkerste plek in deze regio. Heel veel bedankt end tot volgende keer groetjes.
17 jun 2022 om 2:21 Was echt niet lekker. Alles proefde zuur, weinig groenten en wat je proefde was echt een zure brol. (Durum) Pizza was ook niet te eten geen groenten, heel weinig vlees geen smaak en koud. Geen goede ervaring zal ook zeker de laatste keer zijn.
16 jun 2022 om 22:21 Snelle bezorging maar helaas eten was verbrand en vettige friet
15 jun 2022 om 20:47 Niet warn
14 jun 2022 om 16:22 Food was hot and tasty
13 jun 2022 om 16:29 Het eten was koud en het vlees was enkel vet. De frietjes waren aangebrand en waren zeer vettig. De groenten waren zuur. Echt niet het geld waard