ORIENT HASSELT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1357 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Orient Hasselt. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 21:53 1u 28min voor 2 durum’s
14 jul 2024 om 21:01 Heerlijke pizza zoals altijd. Bedankt jongens voor de geweldige service
13 jul 2024 om 14:39 Ik had er geen spijt van dat ik kebab-pizza bestelde. wat een heerlijk vlees! De pizza arriveerde binnen een half uur, alsof die rechtstreeks uit de oven kwam. De service is top: vriendelijk personeel, zeer snelle levering.
13 jul 2024 om 12:47 Lekker
9 jul 2024 om 21:37 Ik heb nog nooit zo'n heerlijke calzone geprobeerd en vooral warm. Vullen met champignons, paprika, kaas en uien is een uitstekende combinatie, gewoonweg heerlijk.
8 jul 2024 om 16:34 Het kwam op tijd en was heerlijk. Zal het zeker nog een keer proberen.
8 jul 2024 om 12:51 Ik kwam pizza ophalen, vriendelijk personeel, warme sfeer. Pizza Margherita heeft een uitstekende smaak, delicate kaas en dun deeg.
7 jul 2024 om 19:57 Eten was helemaal koud
7 jul 2024 om 14:14 Lekker
30 jun 2024 om 11:03 Ik begrijp dat op zaterdag de wachttijden langer kunnen zijn, daar zou ik ook echt geen probleem mee hebben, moesten de pizza's wel warm zijn bij aankomst...
29 jun 2024 om 15:59 Bedankt voor het heerlijke diner, de pizza was heel erg lekker!
26 jun 2024 om 21:05 Pizza's te weinig gekruid, flauw van smaak, waren niet warm meer